Werken bij ONVZ

Vind hier de baan die aansluit bij jouw ambities

6 vacatures

Wil jij ook bijdragen aan onze hoogwaardige dienstverlening, lekker in je vel zitten, altijd op zoek zijn naar verbetering, je voortdurend ontwikkelen en natuurlijk plezier hebben in je werk? Dan is werken bij ONVZ iets voor jou.

 • Durf

  Proberen en leren. Beter willen worden en daarom dingen doen die nog niet eerder zijn gedaan. Besluitvaardig, risicobewust en verantwoordelijkheid nemen: snel starten en stoppen als dat nodig is.

  Meer over ONVZ

 • Deskundig

  Met verstand van zaken en professioneel taken uitvoeren. Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en in het vakgebied.

   

  Meer over ONVZ

   

 • Persoonlijk

  Verdiepen in de ander, contact weten te maken en integer handelen. In staat zijn in te spelen op behoeftes zodat het voelt als maatwerk. Jezelf laten zien.

   

  Meer over ONVZ

 • Stijlvol

  Verzorgd, met oog voor detail en duurzaam. Op een elegante manier handelen, met aandacht voor hoe je overkomt. Smaakvol, verfijnd.

   

  Meer over ONVZ

 • Wendbaar

  Openstaan voor verandering. Actief kunnen en willen meedenken en snel meebewegen. In staat om slim in te spelen op ontwikkelingen zonder het doel uit het oog teverliezen. Veranderingen zien als een kans, niet als een bedreiging.

  Meer over ONVZ

Nieuwste vacatures

FunctiegroepIT
OpleidingHBO
WerkervaringProfessional
Sluitdatum03/01/2019

Lean/Agile Coach

Ben jij in staat om je teams te laten groeien tot zelfsturende, zelf organiserende teams? Word je blij van een continu verbeterproces en krijg je er energie van om de Agile/Lean mindset over verschillende afdelingen uit te dragen? Dan nodigen we je uit om verder te lezen!

Lees meer
FunctiegroepIT
OpleidingHBO
WerkervaringProfessional
Sluitdatum02/01/2019

Scrum Master

Ben jij de Scrum Master die van elke team een excellent team kan maken en die voldoening krijgt van het succes met anderen. Kun jij een team uitdagen om keuzes te maken? Ben jij een verbinder en is het geven en ontvangen van feedback je tweede natuur? Word jij blij van een continu verbeterproces en ben je niet bang om hiervoor de confrontatie op te moeten zoeken? Heb je daarnaast ook nog organisatietalent, veranderslagkracht en kun je goed luisteren, dan nodigen we je uit om verder te lezen!

Lees meer
FunctiegroepIT
OpleidingHBOWO
WerkervaringProfessional
Sluitdatum02/01/2019

DevOps Engineer

Wil jij onderdeel zijn van onze scrumteams, waar je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor het realiseren van betrouwbare en klantvriendelijke softwaretoepassingen? Heb je ervaring met .Net en ben je graag actief op één of meer van de volgende toepassingsgebieden: front-end, back-end en/of het Sitecore CMS? Kom onze teams dan versterken!

Lees meer

Bekijk al onze vacatures

 

Ons moderne pand is gericht op samenwerken en bewust omgaan met je energie.
Jouw werkplek

Sollicitatieprocedure

Ontvangstbevestiging sollicitatie

Selectiegesprekken

Assessment (optioneel)

Contract aanbod

Screening

Facebook Twitter Linkedin