Vacatures

vacatures gevonden

FunctiegroepN.v.t.
WerkervaringProfessional
OpleidingHBOMBO
Sluitdatum16/12/2022

Medewerker Machtigingen en Declaratie behandeling – Team Buitenland

Ben jij iemand met een sterke persoonlijkheid en pro-actieve instelling? Ben jij zorgvuldig en communicatief sterk zodat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan een betaalbare en betrouwbare zorg in Nederland, dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Lees meer
FunctiegroepHR
WerkervaringProfessional
OpleidingHBOWO
Sluitdatum31/12/2022

Stage HR en Recruitment

Heb jij de ambitie om door middel van een stage te leren en je te ontwikkelen binnen het vak van recruitment? Dan heeft ONVZ, dé zorgverzekeraar wellicht een stageplaats voor jou!

Lees meer
FunctiegroepZorginkoop
WerkervaringProfessional
OpleidingWO
Sluitdatum23/12/2022

Zorginkoper V&V – wijkverpleging, GRZ, GZSP en ELV

Werk jij in het zorgveld en wil jij jouw ervaring in het zorginkoopvak bij een eersteklas zorgverzekeraar verder etaleren? Dan ben jij wellicht de Zorginkoper V&V-wijkverpleging, GRZ, GZSP en ELV die het verschil kan komen maken.

Lees meer
FunctiegroepDatacare
WerkervaringProfessional
OpleidingHBO
Sluitdatum11/12/2022

Data Engineer

Ligt jouw passie in het vertalen van functioneel ontwerp en informatiebehoeften naar technisch (data) ontwerp? Wij zijn op zoek naar een Data Engineer die enthousiast is om met ons de nieuwe Azure dataplatform omgeving te verkennen. Interessant? Lees dan snel verder!

Lees meer
FunctiegroepN.v.t.
WerkervaringProfessional
OpleidingHBOMBOWO

Open sollicitatie

Is er nu nog geen vacature die aansluit bij jouw werkervaring of ambitie? Pak dan je kans op een andere manier, laat je gegevens achter en wij nemen heel snel contact met je op om deel uit te maken van ons netwerk.

Lees meer
Facebook Twitter Linkedin