Vacatures

vacatures gevonden

FunctiegroepDatacare
OpleidingHBOWO
WerkervaringProfessional
Sluitdatum27/01/2019

Testengineer

Wil jij onderdeel zijn van onze DevOps-teams, waar je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor het realiseren van betrouwbare en klantvriendelijke softwaretoepassingen? Heb je ervaring met geautomatiseerd testen en ben je een voorstander van test-driven-development? Kom onze teams dan versterken!

Lees meer
FunctiegroepFinance & Control
OpleidingHBOWO
WerkervaringProfessional
Sluitdatum27/01/2019

IT Risk Specialist

Ben je analytisch sterk en heb je brede kennis op het gebied van risicomanagement? Wil je er daarnaast aan bijdragen om het risicomanagement binnen ONVZ verder te professionaliseren? Lees dan snel verder!

Lees meer
FunctiegroepIT
OpleidingHBO
WerkervaringProfessional
Sluitdatum21/01/2019

Lean/Agile Coach

Ben jij in staat om je teams te laten groeien tot zelfsturende, zelf organiserende teams? Word je blij van een continu verbeterproces en krijg je er energie van om de Agile/Lean mindset over verschillende afdelingen uit te dragen? Dan nodigen we je uit om verder te lezen!

Lees meer
FunctiegroepZorginkoop
OpleidingWO
WerkervaringProfessional
Sluitdatum20/01/2019

Zorginkoper

Wil jij bijdragen aan het betaalbaar houden van zorg? Als Zorginkoper heb je een belangrijke rol bij het inkoopbeleid en adviseer je vanuit jouw expertise op het gebied van zorgkostenontwikkeling. Nieuwsgierig naar deze afwisselende functie? Lees dan snel verder!

Lees meer
Facebook Twitter Linkedin