Sollicitatieprocedure

Je hebt interesse in een vacature bij ONVZ. Wat kun je verwachten van de sollicitatieprocedure?

Sollicitatie

Solliciteren
Solliciteer via de website op de vacature. Dit kun je doen door het uploaden van je cv en motivatie, maar ook met je LinkedIn profiel. Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen ontvang je hiervan een bevestiging per mail.

 

Selectiegesprekken

Selecteren van kandidaten
De leidinggevende en recruiter bekijken zorgvuldig of zij een match zien tussen jouw achtergrond en ervaring en de functie.
Wanneer dit niet zo is, dan ontvang je een afwijzing per e-mail. Wanneer we op basis van je cv en motivatie wel een match zien, dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek

Eerste gesprek
De eerste persoonlijke kennismaking met ONVZ vindt plaats tijdens het eerste gesprek. We vinden het belangrijk dat we na het eerste gesprek een goed beeld hebben van wie je bent en wat je kan en nog belangrijker of je bij ONVZ past. Uiteraard beantwoorden we tijdens dit gesprek ook graag de vragen die je hebt over de functie en werken bij ONVZ.

Tweede gesprek
Tijdens het tweede gesprek is er meer ruimte om de diepte in te gaan. We gaan dieper in op de inhoud van de functie, ONVZ en jouw ambities en drijfveren.

 

assessment

Assessment
Voor sommige functies geldt dat een assessment een onderdeel is van het selectieproces. Wanneer dit zo is, staat dit in de vacaturetekst vermeld. Het assessment vindt plaats op locatie bij een extern bureau en bestaat in ieder geval uit diverse online tests (capaciteitentest en persoonlijkheidstest) en een interview.

 

Contract aanbod

Contract aanbod
Wanneer zowel jij als ONVZ er van overtuigd zijn dat jij de juiste persoon “for the job” bent dan ontvang je van ons een salarisvoorstel per mail. Het salarisvoorstel wordt afgestemd op jouw kwaliteiten en ervaring. Ben je akkoord met het voorstel? Dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega en ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst.

 

screening

Screening
In ons werk gaan wij om met persoonlijke gegevens van onze verzekerden. Zij moeten er dan ook op kunnen vertrouwen dat wij daar zorgvuldig en integer mee om gaan. Om de integriteit van de organisatie te borgen geldt er binnen ONVZ een pre-employmentscreening. De screening wordt online uitgevoerd door de Validata Group en bestaat onder meer uit een eigen verklaring, diplomatoets, referentieonderzoek, Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) en een check in het Extern Verwijzingsregister (EVR).

Facebook Twitter Linkedin