“Ik word uitgedaagd buiten mijn comfort zone te treden en nieuwe dingen te doen”

Sanne Somers

DevOps Engineer

Sanne Somers

Ik werk als DevOps Engineer samen in een team gedreven collega’s aan onze website. Hierbij combineer ik de ervaringen die ik heb op het gebied van operations met de kennis over development en ben ik multidisciplinair inzetbaar. We werken aan nieuwe functionaliteiten en toepassingen, gebruiken nieuwe technieken, van code tot oplevering. Door alle onderdelen te betrekken kunnen we sneller ontwikkelen en implementeren, met behoud van betrouwbaarheid en veiligheid. Als team zijn we verantwoordelijk van begin tot eind, waarmee we van grote toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Het is afwisselend en uitdagend werk, er wordt een hoge mate van flexibiliteit van je verwacht. Ik houd mij niet alleen bezig met mijn eigen taken maar denk ook mee met mijn teamgenoten en andere collega’s binnen het bedrijf. Je wordt uitgedaagd af en toe buiten je comfort zone te treden en dingen te doen die je misschien nog nooit gedaan hebt.

ONVZ is een bedrijf dat beweging promoot in alle verschillende betekenissen van dat woord, een echte Agile/Lean organisatie. Ik vind het prettig dat er een open en transparante sfeer is, waarbij het wordt gewaardeerd als je niet alleen doet wat je gevraagd wordt maar ook meedenkt met de rest van de organisatie. Daarnaast wordt het gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen, aan je competenties te werken en ontvang ik waardevolle feedback.

 

Bekijk alle verhalen

Facebook Twitter Linkedin