Projectmanagement Officer Duurzaamheid (24 uur)

FunctiegroepHR
WerkervaringStarter
OpleidingHBOWO
Sluitdatum10/11/2024

Ben jij die communicatief vaardige medewerker die interesse heeft in de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid? Dan hebben wij voor jou de mogelijkheid om impact te maken en je verder te ontwikkelen op het gebied van Duurzaamheid (sociaal en milieu).

ONVZ is actief om het verschil te maken op diverse aandachtsgebieden voor een duurzame samenleving. Nu gaan we een stap maken om dat aantoonbaar en transparant te maken. Dit doen we mede door onze visie en ambities op het gebied van duurzaamheid op de korte, middellange en lange termijn concreter te maken en te realiseren.

Jouw bijdrage, jij maakt het verschil
In de functie van Projectmanagement Officer (PMO) hou je overzicht op het beleid en de acties van ONVZ rondom duurzaamheid. Bijvoorbeeld op het gebied van de zorginkoop, de beleggingen en de eigen bedrijfsvoering van ONVZ. Daarbij zorg je dat het beleid concreet is en dat het gemonitord kan worden om te meten of het succesvol is. Het is van belang dat je openstaat om met de organisatie te leren en dat je helpt nieuwe ideeën te vertalen naar beleid. Je draagt eraan bij dat het resultaat in het duurzaamheidsverslag terecht komt.

Als Projectmanagement Officer werk jij in multidisciplinaire teams. Je draagt bij aan de wijze waarop duurzaamheid onderdeel is van de bedrijfsstrategie. Je hebt een ondersteunende rol bij het optimaliseren en rapporteren van de duurzaamheidsdoelen (sociaal en milieu) die ONVZ stelt en die bijdragen aan de verduurzaming van onze samenleving. Je rapporteert aan de manager HR and Sustainability.

In deze rol:

  • kun je bijdragen aan de duurzaamheidsvisie van ONVZ;
  • ondersteun je teams bij het integreren van duurzaamheid in hun processen;
  • ondersteun je bij het aantoonbaar vastleggen van de voortgang op duurzaamheid.

Groei jij met ons mee?
Bij ONVZ moedigen we persoonlijke groei en ontwikkeling aan door onder andere het leiderschap in jezelf aan te spreken. We zijn op zoek naar nieuwsgierige en leergierige individuen met lef en gedrevenheid om zowel persoonlijk als op teamniveau te groeien. Door initiatief te nemen en effectief samen te werken zetten we samen het beste resultaat neer voor ONVZ.

Verder vragen wij:

  • Interesse in duurzaamheid;
  • een (afgeronde) HBO/WO opleiding;
  • goede mondelinge en schriftelijke communicatieskills;
  • enige ervaring met projectmatig werken;
  • je kunt goed plannen en werkt gestructureerd.

Wat biedt ONVZ?
ONVZ biedt een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is binnen een sector die belangrijk is voor de maatschappij. ONVZ kent een informele cultuur en korte lijnen. Dat maakt het mogelijk om snel met elkaar te verbinden en in korte tijd veel te bereiken.
Binnen ONVZ bepaal je in grote mate je eigen succes en krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en je talenten te ontplooien en te benutten. Door regelmatige trainingen en externe opleidingen te volgen, heb je voldoende doorgroeimogelijkheden binnen ONVZ. Daarnaast vinden wij een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. We werken hybride, het is leuk en nuttig om op kantoor te werken. Als je vanuit huis werkt faciliteert ONVZ jouw ideale thuiswerkomgeving door middel van een bureau, bureaustoel en laptop met toebehoren.

Inschaling
Afhankelijk van achtergrond en ervaring word je ingeschaald tussen € 2.850,- en € 4.577,- bruto per maand op basis van 38 uur per week. 

Enthousiast geworden?
We vinden het belangrijk dat elke medewerker zich thuis voelt bij ONVZ, ongeacht gender, leeftijd, herkomst of beperking. We omarmen de diversiteit van alle collega’s en streven naar een inclusieve cultuur waarin er ruimte is voor ontwikkeling van je talenten. Daarom nodigen we je van harte uit om te solliciteren als je je herkent in deze vacature. Onze tip aan jou; wees jezelf.

Groei met ons mee en maak deel uit van een team dat zich inzet voor innovatie, samenwerking en succes. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat ONVZ voor jou kan betekenen!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters via het mailadres jobs@onvz.nl of bel met Mathijs van de Lindeloof via 06 22 17 43 50.

Op deze functie is het screeningsbeleid van ONVZ van toepassing.

Meer weten?

Vraag het aan Mathijs van de Lindeloof

Onze recruiter staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Mail Mathijs van de Lindeloof

Ons moderne pand is gericht op samenwerken en bewust omgaan met je energie.
Jouw werkplek

Sollicitatieprocedure

Ontvangstbevestiging sollicitatie

Selectiegesprekken

Assessment (optioneel)

Contract aanbod

Screening

Facebook Twitter Linkedin