Vacatures

Blijf automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures via email. Zie je geen vacature die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie.

BI Adviseur

Als BI Adviseur ben je de adviespartner van de business met betrekking tot business intelligence en data analyse. Je zorgt dat data stuurinformatie wordt, zowel voor interne als externe afnemers. Hierbij kunnen security of compliance overwegingen een belangrijke rol spelen. Je faciliteert het management bij de bepaling van performance doelstellingen en maatstaven (KPI’s) en doet voorstellen voor metrics voor datakwaliteit. Je formuleert business eisen voor nieuwe of verbeterde inzet van data en bijbehorende presentatie van informatie. Je ontwerpt een oplossing en implementeert het informatie instrument vervolgens zelf, of je schakelt daarvoor je collega’s van het agile Data &
Informatie team in. Binnen projecten vervul je een inhoudelijk sturende rol.

Functiegroepen: Datacare Opleiding: HBO Werkervaring: 2-5 jaar Sluitdatum:31/05/2018 Aanvraagnummer:2510


BI Specialist

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die het net als wij een uitdaging vindt om complexe thema's te vertalen naar bruikbare BI producten. Iemand die samen met een leuk en ambitieus team het beste uit zichzelf wil halen, en verder wil groeien als BI- en ETL/datawarehouse specialist. De BI specialist maakt deel uit van het BI scrumteam dat verantwoordelijk is voor het ontwerp, de bouw en test van de structurele informatieproducten. De BI specialist richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen en configureren van de datawarehouse omgeving, ETL procedures, kubussen, rapportages en dashboards.

Functiegroepen: Datacare Opleiding: HBO Werkervaring: 2-5 jaar Sluitdatum:31/05/2018 Aanvraagnummer:2511


Contractbeheerder

Heb jij een dienstverlenende instelling, word je enthousiast van administratief werk én sta je gemakkelijk mensen te woord, ben je een teamspeler en in staat overzicht te behouden in drukke tijden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functiegroepen: Administratief Opleiding: MBO Werkervaring: 1-2 jaar Sluitdatum:05/06/2018 Aanvraagnummer:2521


Datamanagement Engineer

De Datamanagement Engineer verzorgt de data huishouding als onderdeel van de business intelligence. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, configureren en testen van de datawarehouse omgeving en daarnaast voor het technisch ontwerp van de ETL processen waarmee data uit een breed scala aan bronnen beschikbaar wordt gemaakt.

Functiegroepen: Datacare Opleiding: HBO Werkervaring: 2-5 jaar Sluitdatum:31/05/2018 Aanvraagnummer:2512


Manager Business Support

Als Manager Business Support (BS) ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening van de afdeling Business Support binnen het Cluster Datacare. Alle producten en diensten in de organisatie die te maken hebben met automatisering, applicatiebeheer en de IT-infrastructuur worden vanuit Business Support geleverd en aangestuurd. Je bent integraal verantwoordelijk voor de afdeling, stelt begrotingen op en beheert de afdelingsbudgetten. Daarnaast geef je op faciliterende en inspirerende wijze leiding aan jouw medewerkers en richt je je op hun verdere ontwikkeling. Je verhoogt de kwaliteit van de geleverde producten en diensten, innoveert waar nodig en stemt aanbod af op de vraag vanuit de organisatie.

Functiegroepen: Datacare Opleiding: WO, HBO Werkervaring: 2-5 jaar Sluitdatum:31/05/2018 Aanvraagnummer:2506


Manager CIO Office

Als Manager CIO Office ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening van de afdeling Datacare Beleid & Regievoering van het Cluster Datacare. Alle producten en diensten in de organisatie die te maken hebben met Informatiebeleid (incl. informatiestrategie/kaderstelling) en Regievoering (sourcing, governance, leveranciersmanagement), worden vanuit B&R geleverd en aangestuurd. Je bent verantwoordelijk voor de afdeling, stelt begrotingen op en beheert de afdelingsbudgetten. Daarnaast geef je op faciliterende en inspirerende wijze leiding aan jouw medewerkers en richt je je op hun verdere ontwikkeling. Je verhoogt de kwaliteit van de geleverde producten en diensten, innoveert waar nodig en stemt aanbod af op de vraag vanuit de organisatie.

Functiegroepen: Datacare Opleiding: WO, HBO Werkervaring: 2-5 jaar Sluitdatum:31/05/2018 Aanvraagnummer:2505


Manager Data & Informatie

Als Manager Data & Informatie (D&I) ben je primair verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening van de afdeling D&I van het Cluster Datacare. Alle producten en diensten in de organisatie die te maken hebben met informatie- en portfoliomanagement, business analyse, business intelligence en datamanagement, worden vanuit D&I geleverd en aangestuurd. Je bent integraal verantwoordelijk voor de afdeling, stelt begrotingen op en beheert de afdelingsbudgetten. Daarnaast geef je op faciliterende en inspirerende wijze leiding aan jouw medewerkers en richt je je op hun verdere ontwikkeling. Je verhoogt de kwaliteit van de geleverde producten en diensten, innoveert waar nodig en stemt aanbod af op de vraag vanuit de organisatie.

Functiegroepen: Datacare Opleiding: WO, HBO Werkervaring: 2-5 jaar Sluitdatum:31/05/2018 Aanvraagnummer:2507


Manager Software Development

Als Manager Software Development (SD) ben je primair verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening van de afdeling Software Development van het Cluster Datacare. Alle maatwerk software wordt vanuit SD geleverd. Je bent integraal verantwoordelijk voor de afdeling, stelt begrotingen op en beheert de afdelingsbudgetten. Daarnaast geef je op faciliterende en inspirerende wijze leiding aan jouw medewerkers en richt je je op hun verdere ontwikkeling. Je verhoogt de kwaliteit van de geleverde producten en diensten, innoveert waar nodig en stemt aanbod af op de vraag vanuit de organisatie.

Functiegroepen: Datacare Opleiding: HBO, WO Werkervaring: 2-5 jaar Sluitdatum:31/05/2018 Aanvraagnummer:2508


Medewerker Machtigingen- en Declaratiebehandeling (24 uur)

Als medewerker Machtigingen- en Declaratiebehandeling ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van ingediende declaraties en met
een declaratie gecombineerde machtigingsaanvragen. Je beantwoordt vragen van verzekerden en zorgverleners op een ONVZ waardige wijze, je voert controles uit en neemt actie op onjuist afgehandelde machtigingen en declaraties. Daarbij ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het proces te verbeteren en ben je in staat om maatwerkprocessen voor te stellen voor het afhandelen van declaraties die voortkomen uit nieuwe inkoopmodellen.

Functiegroepen: Zorg Opleiding: HBO Werkervaring: 2-5 jaar Sluitdatum:03/06/2018 Aanvraagnummer:2503


9 vacature(s) gevonden.