Onze identiteit

ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk. Het belang van onze verzekerden staat voorop. Wij bieden hen de best mogelijke service en zij hebben optimale vrijheid in de keuze van hun zorgverlener.

 

ONVZ in ’t kort

  • Onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen
  • Gevestigd in Houten
  • Opgericht in 1933
  • Circa 390 medewerkers
  • Zo’n 420.000 verzekerden
  • Geen winstoogmerk
  • Klantgerichte organisatiestructuur
  • Topkwaliteit, persoonlijke dienstverlening en optimale keuzevrijheid
  • De labels van ONVZ zijn: ONVZ, PNOzorg en VvAA zorgverzekering

 

Waarden

Deze waarden vormen de basis van ons denken en doen. Ze zijn ons fundament, geven ons aanwijzingen voor ons gedrag en bieden houvast bij het maken van keuzes.

Deskundig: met verstand van zaken en professioneel taken uitvoeren. Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en in het vakgebied.

Persoonlijk: verdiepen in de ander, contact weten te maken en integer handelen. In staat zijn in te spelen op behoeftes zodat het voelt als maatwerk. Jezelf laten zien.

Stijlvol: verzorgd, met oog voor detail en duurzaam. Op een elegante manier handelen, met aandacht voor hoe je overkomt. Smaakvol, verfijnd.

Durf: proberen en leren. Beter willen worden en daarom dingen doen die nog niet eerder zijn gedaan. Besluitvaardig, risicobewust en verantwoordelijkheid nemen: snel starten en stoppen als dat nodig is.

Wendbaar: openstaan voor verandering. Actief kunnen en willen meedenken en snel meebewegen. In staat om slim in te spelen op ontwikkelingen zonder het doel uit het oog te verliezen. Veranderingen zien als een kans, niet als een bedreiging.

 

Verzekerd van jezelf

Ons overkoepelend thema is Verzekerd van jezelf. Verzekerd van jezelf betekent dat je weet wat je doet. Dat je bewust keuzes maakt en dat je weet dat je er niet alleen voor staat. Uiteraard is ONVZ er voor wie ziek is en zorg nodig heeft, maar ook voor wie gezond is en dat wil blijven.

Het is daarom onze ambitie om onze verzekerden te helpen en te inspireren bij een goed en gezond leven. Dit doen we op veel manieren.

Bijvoorbeeld door ons online magazine Gids in gezondheid, waarmee wij helpen bij het maken van gezonde keuzes. Met zorg- en preventieverzekeringen van topkwaliteit. Ook helpen onze ZorgConsulenten wanneer verzekerden een gezondheidscheck-up willen, ondersteuning nodig hebben als mantelzorger of gewoon even een luisterend oor zoeken.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin