De verzekeraar van zorg

Identiteit ONVZ

Wij zijn de verzekeraar van zorg voor mensen die vrij en bewust keuzes maken. Met onze deskundigheid en voortreffelijke dienstverlening bieden wij onze verzekerden een persoonlijke benadering bij gezondheidsvragen.

Missie ONVZ

Door onze unieke persoonlijke benadering en voortreffelijke dienstverlening zijn wij de beste.

Visie ONVZ

ONVZ is de verzekeraar van zorg. De klant staat centraal in alles wat wij doen en bieden. Vanaf het eerste contact verzekeren wij mensen van een persoonlijke en passende aanpak van de beste kwaliteit. Van hun behoefte om vrij en bewust keuzes te maken, begeleiden wij onze verzekerden op deskundige en betrokken wijze.

ONVZ volgt permanent de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Wij spelen hier pro-actief en vanuit onze eigen, unieke positie op in. Bovendien zijn we voortdurend bezig onze toch al voortreffelijke dienstverlening te verbeteren. Wij denken steeds in mogelijkheden en kansen. Wij kijken naar wat wél kan in plaats van naar wat niét kan. Vanuit onze kracht als verzekeraar van zorg stimuleren wij preventieve maatregelen maar richten wij ons ook op inkomens- en verzuimverzekeringen. Samen met onze deskundige verzekeringsadviseurs leveren wij topkwaliteit voor zowel individuen als organisaties.

Ons doel als organisatie zonder winstoogmerk is mensen zo lang mogelijk gezond houden en hen optimaal begeleiden naar de juiste zorg. De klant ervaart in de praktijk voortdurend onze voortreffelijke dienstverlening, deskundigheid en menselijke maat. Steeds weer nemen wij verantwoordelijkheid voor onze klanten en streven wij er naar onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Hierbij staat de klant altijd centraal. Onze communicatie is open en transparant.

Wij zijn ons er altijd van bewust dat alleen onze mensen het verschil maken. Daarom koesteren wij hun talenten en zorgen wij ervoor dat zij zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn hierin leidend. Alleen dan ziet de markt ons als de belangenbehartiger bij het verzekeren van het kostbaarste bezit. ONVZ beschermt dit kostbare bezit. Zorgen voor de gezondheid van mensen zit ons immers in ons DNA.

Kernwaarden

Een persoonlijke benadering en voortreffelijke dienstverlening vanuit het perspectief van onze verzekerden realiseren; hoe doe je dat nou? Wat mogen onze verzekerden van ons verwachten? Wat voor aanwijzingen geeft dat voor hoe wij onderling binnen ONVZ met elkaar omgaan? Het fundament daarvoor, de ruggesteun daarbij bestaat uit onze kernwaarden. Dat zijn:

  • Klant centraal
  • Ideeën en initiatieven stimuleren
  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Open en transparant
  • Voortdurende ontwikkeling