Ons aanbod

Bij ONVZ werk je bij een zorgverzekeraar met een duidelijke eigen koers. Een koers die zorgt dat onze verzekerden in staat zijn vrij en bewust keuzes te maken rond hun gezondheid. Doordat wij een overzichtelijke en compacte organisatie zijn, heb je al snel veel verantwoordelijkheid.

ONVZ biedt jou een professionele en betrokken omgeving. Wij investeren veel in ontwikkeling van onze mensen. Voortdurende ontwikkeling is niet alleen een van onze kernwaarden. We doorleven dit bijvoorbeeld met ons MD- en High Professional programma, dat we mede met Nyenrode Business University en How Company vormgeven. Daarnaast heeft ONVZ een in-house Mbo-4 programma. Al onze nieuwe medewerkers nemen in hun introductieprogramma deel aan een meerdaagse training, verzorgd door How Company. Nieuwe leidinggevenden nemen deel aan Communication for Excellence en Leadership for Excelence van How Company.

We zorgen goed voor onze mensen, net als voor onze verzekerden. Dat betekent dat we programma’s hebben om te werken aan je vitaliteit. Programma’s die je helpen om fysiek, mentaal en emotioneel energiek en fit te zijn en te blijven. Kern van de programma’s is persoonlijk energiemanagement: wat kost je energie en hoe laad je weer op? Je stelt persoonlijk je doelen vast die je gaan helpen je energie en (werk)plezier te vergroten. Met trainingen, workshops, metingen en coaching word je geholpen om je doelen te realiseren. Als onderdeel daarvan hebben we een enthousiaste loopgroep met ruim 50 ONVZ-ers, die onder professionele begeleiding door Marko Koers Sports trainen voor evenementen als De Halve van Egmond, de Dam tot Damloop en de ONVZ Loop door Houten. Alles in het teken van lekker in je vel steken.

Ook qua arbeidsvoorwaarden zit je goed bij ONVZ. Je verdient een uitstekend salaris en daarnaast bieden we je prima arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, eenmalige beloning, een goede pensioenregeling en de beste zorgverzekeringen van het land tegen aantrekkelijke condities. Daarbij hebben we een prima reiskostenregeling. Wel zo prettig dat ons kantoor vlak bij Station Houten ligt en daarmee uitstekend bereikbaar is met openbaar vervoer. Kom je toch liever met de auto? Dan ontvang je een passende vergoeding.

Kijk hier of we een vacature hebben die bij jouw ambities aansluit.